Confectii metalice

Etape

Daca vrei sa construiesti si ne-ai ales pe noi sa ne ocupam de confectiile metalice, pentru ca totul sa fie asa cum ti-ai imaginat, lucrearea trebuie sa treaca printr-o serie de etape care fac parte din pachetul nostru de servicii.

CONSULTANTA

Serviciul prin care unul din consultantii nostri iti va sugera si prezenta cele mai bune optiuni, in functie de nevoile si dorintele tale, astfel vei putea face cea mai buna alegere la cel mai bun raport calitate-pret. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.

MASURARE

Serviciul prin care unul din proiectantii nostri se va deplasa la locatie pentru a efectia masuratorile de executie si pentru a identifica aspectele particulare ce pot influenta proiectarea si montajul. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.

PROIECTARE

Serviciul prin care, pe baza masuratorilor efectuate anterior, se va proiecta lucrarea de catre proiectantii nostri pentru a putea fi executata in unitatea de productie proprie. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.

EXECUTIE

Serviciul propriu-zis de confectionare a lucrarii in unitatea de productie, de catre personalul nostru calificat si cu o vasta experienta in domeniul confectiilor metalice. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.

FINISARE

Serviciul de finisare are rolul de a aduce confectia metalica la un standard ridicat de calitate prin procese precum: polizare, etc. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.

VOPSIRE

Serviciul de vopsire are rolul de a proteja de intemperii si de a cosmetiza lucrarea, pentru a avea un aspect placut si ingrijit, prin procese precum: grunduire, vopsire electrostatic cu pulberi, uscare in cuptor, . Acest serviciu este incus in pretul lucrarii.

MONTAJ

Serviciul de montare este serviciul prin care lucrarea finita este atent transportata si montata la fata locului de catre personalul nostru calificat. Acest serviciu este inclus in pretul lucrarii.